Прочети "ЗА НАС" и стани наш фен!

Кой сме ние?

Огнената история на клуб “Дивинитас” датира от 2005 г. От тогава до днес клубът си е превърнал в институция, която поддържа и развива огненото изкуство в България. За годините от създаването на клуба до днес през него са минали стотици желаещи да изучават огнените изкуства. По този начин Дивинитас създава и поддържа истинска общност на огнени хора. Представителната част на клуба “Дивинитас Крю” има дългогодишен опит в изпълняването на огнени и светлинни представления, както у нас така и в чужбина.

Какво правим (нашата мисия):

Спортен Клуб по Огнени Изкуства “Дивинитас”, както е пълното наименование на организацията се развива в три основни направления:

Шоу програми – “Дивинтас Крю”

Това са най-подготвените и най-отдадени членове на клуба. Те имат ежеседмични тренировки и разработват огнени хореографии и шоу програми. “Дивинитас Крю” може да предложи богат избор от възможности за огнено и светлинно шоу, чието качество е на световно ниво. Така шоуто на “Дивинитас” е подходящо за всеки вид събитие от малка семейна сватба до корпоративни партита, концерти и градски празници. За годините от своето създаване “Дивинитас Крю” има богат опит на сцената, включително и зад граница, като членовете му са се представяли в Германия, Франция и дори в далечния и екзотичен Тайван.

Обучение по огнени изкуства – “Дивинитас Академи”.

Тук може да членува всеки, който иска да научи нещо повече за огнените изкуства и да придобие умения по огнен пой, стаф (тояга), обръч и др. В Академията на Дивинитас влизат както напълно начинаещи така и хора с напреднали умения. Тук може да срещнете истински приятели, чудесна атмосфера, възможност да развиете таланта си или просто да си прекарвате добре.

Изграждане на общност

Тази дейност се простира отвъд рамките на клуба. Наша мисия е да помогнем за създаването на истинска общност на хора занимаващи се с огнени изкуства у нас и възможни връзки с други общности в чужбина. За това и ние осъществихме в рамките на две поредни години (2010 и 2011) проектът “Огнен Дух България” финансиран по програма “Младежта в действие”. Той събра на едно място хора от цялата страна и им даде възможност да се почувстват като едно цяло. “Дивинитас” също така поддържа няколко видео канала в сайта за видеосподеляне youtube, като по този начин се опитва да обърне внимание на международната общност от хора занимаващи се с огнени изкуства върху България, като страна, където тези изкуства са силно застъпени.
Нашето име:

Името “Дивинитас” (Divinitas) от латински означава “Божественост” “Съвършенство”. Това не е проява на нескромност, а по-скоро олицетворява стремежа на членовете на екипа да дават най-доброто от себе си и да се стремят към съвършенството в своята работа.


СТАНЕТЕ НАШ СПОНСОР!



Свържете се с нас на посочените контакти (tel.0883 327 364 e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), за да разберете как и с какво може да подпомогнете развитието на огненото изкуство в България!  

Youtube